Haninge Hälsostudio AB är en friskvårdsanläggning med gym, gruppträning och solarium. Vi erbjuder step, core, bodycombat, bodypump, styrketräning, power box, spinning, solning, sjukgymnast, friskvård och personlig träning samt kostrådgivare.

Till Haninge Hälsostudio kommer kunder från hela Stockholmsområdet för att styrketräna, sola, gå på gruppträningspass eller för att besöka massör/massageterapeut. Vi vänder oss till en mycket bred målgrupp, allt från ungdomar till pensionärer – alla är välkomna!
Vi har även försäljning av kläder från Better Bodies och Gasp samt kosttillskott från Fairing och VNT.

Haninge Hälsostudio samarbetar med STAD

STAD är en sektion inom Beroendecentrum Stockholm som studerar, prövar och utvecklar preventiva insatser inom alkohol- och drogområdet. Arbetet kännetecknas av ett tätt samspel mellan praktik och forskning där kunskaperna från utvärdering omsätts till praktik och de praktiska metoderna utsätts för kritisk och konstruktiv granskning.

Läs mer >

Hos oss kan du använda Friskvårdschecken

Friskvårdschecken har ett system som erbjuder ett växande utbud av friskvård som passar de flesta medarbetare. Systemet hanteras på ett sätt som är enkelt och tryggt för alla; arbetsgivare, anställda och leverantörer av hälsofrämjande friskvård.

Läs mer >

Vi är anslutna till Wellnet

Wellnet är ett friskvårdshus på internet. Vi samlar ledande friskvårdsleverantörer i vår webbaserade portal och erbjuder svenska företag marknadens mest omfattande utbud av friskvårdsaktiviteter åt deras anställda.

Läs mer >